"Sluh je nežan instrument koji nam omogućava da čujemo melodije svakodnevnog života. To je dar koji nam pomaže da se povežemo sa drugima, da razumemo njihove reči i osećanja."

Helen Keller
PODRŠKA 24/7
Tu smo da vam pomognemo
BESPLATNA KONTROLA
Zakažite kontrolu vašeg sluha
BESPLATAN POVRAT
U roku od 14 dana
BESPLATNA DOSTAVA
Za potrošenih 5.000 RSD

O nama

Kompanija AUDIO BM osnovana je u Novom Sadu 1992. godine sa osnovnom delatnošću prodaje i servisa slušnih aparata. Danas, nakon više od 30 godina rada, a zahvaljujući posvećenosti poslu i kvalitetu usluge koju pružamo našim klijentima, a koji su to prepoznali i koji nam iz godine u godinu pružaju svoje poverenje i prepuštaju nam brigu o zdravlju svog sluha, kompanija AUDIO BM je postala najveći distributer slušnih aparata, baterija i pomoćnih slušnih uređaja u našoj zemlji.

Danas, Audio BM ima i svoju mrežu od preko 50 prodajnih objekata i saradnika u svim većim gradovima kako u našoj zemlji tako i u Sloveniji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini. U svakoj od naših poslovnica, dočekaće Vas naši ljubazni i stručni saradnici koji će Vam pomoći da, iz široke palete naših proizvoda, izaberete medicinsko pomagalo koje na najbolji način zadovoljava Vaše potrebe.

Vremenom je kompanija razvila i u svoj program uvrstila i druge delatnosti i to: distribuciju instrumenata za izvođenje hirurških zahvata i dijagnostičkih pregleda iz oblasti ORL, distribuciju i ugradnju govornih proteza kod laringektomisanih pacijenata kao i inženjering i distribuciju dijagnostičke opreme.

Kompanija Audio BM nudi rešenje i korisnicima sa totalnim ili teškim oštećenjima sluha, budući da se bavimo distribucijom kohlearnih implanata i implanata za koštano provođenje zvuka, pružamo pomoć kliničkim centrima prilikom ugradnje implanata. Naša briga prema klijentima nastavlja se i nakon ugradnje, budući da pratimo zajedno sa samim klijentima i članovima njihove porodice proces njihovog prilagođavanja na implant i pomažemo im na tom putu.

Početkom 2024. godine kompanija AUDIO BM je u Novom Sadu, ul. Futoška 84, otvorila najsavremeniji centar za problematiku sluha u Evropi u kome se korisniku i njegovoj pratnji pruža prilika da pre kupovine slušnog aparata, odnosno prilikom izbora same vrste i modela slušnog aparata, primenom najsavremenije tehnologije, doživi performanse koje mu nude izabrani aparati, simulirajući realne životne okolnosti iz svakodnevnog života u kojima korisnik učestvuje.

Zašto Audio BM

30 Godine iskustva
51 Broj lokacija
85.000 Zadovoljnih kupaca

Nekoliko činjenica po kojima se razlikujemo od drugih

Politika kvaliteta

U kompaniji je implementiran međunarodni standard ISO 9001 koji sadrži zahteve za sistem upravljanja kvalitetom u poslovnoj organizaciji, a kojim se dovodi do ostvarenja postavljenih ciljeva u pogledu kvaliteta poslovanja i pružanja usluga.

Naš cilj je ispunjenje očekivanja, zahteva i potreba naših korisnika kao i neprestano unapređenje poslovnih procesa kroz sistem menadžmenta kvalitetom, u skladu sa najvišim standardima, a uz konstantno ulaganje i podsticanje stručnog usavršavanja zaposlenih, koji zajedno sa menadžmentom kompanije dele odgovornost i zasluge za visok kvalitet proizvoda i usluga koje pružamo, čime zadovoljavamo potrebe naših klijenata na najbolji mogući način.

Naša misija

Naša misija je jasna - omogućiti svima svakodnevno uživanje u omiljenim zvukovima. Koristeći najnoviju tehnologiju uz mogućnost individualnog prilagođavanja svakom korisniku, pomoću diskretnih i savremenih slušnih aparata, poboljšavamo kvalitet života hiljadama ljudi.

Posvećenost znanju je ključ uspeha. Aktivno ulažemo u edukaciju zaposlenih, kroz prisustvovanje stručnim seminarima i konferencijama kako bismo s jedne strane bolje razumeli potrebe osoba sa oštećenim sluhom, ali isto tako, s druge strane pratili razvoj i savremene trendove u ovoj oblasti u svetu i iste ponudili našim korisnicima. Naša misija je da kao lideri u oblasti ORL struke na Balkanu, donosimo najprestižnije tehnološke inovacije pomoću kojih unapređujemo kvalitet naših usluga i proizvoda, a samim tim i kvalitet sluha naših korisnika, što nam je najvažniji cilj delovanja.