Uni-Fit Spavanje

Idealni za spavanje u bučnom okruženju. Pluggerz Uni-Fit čepovi za spavanje sadrže poseban filter koji eliminiše pozadinsku buku, bez potpune blokade zvuka, tako da i dalje možete čuti bitne zvuke kao što su zvuk budilnika ili plač deteta. Napravljeni su od izdržljivog i fleksibilnog silikonskog materijala koji zadržava svoj oblik. Uni-Fit čepovi su namenjeni za višekratnu upotrebu.

Cena: 1.500,00 din

 

Uni-Fit Plivanje

Zadržavanje vode u ušnom kanalu je neprijatno i ponekad bolno. Pluggerz Uni-Fit Swim su posebno namenjeni za plivanje, kupanje i tuširanje. Ovi štitnisi sluha zatvaraju ušni kanal tokom plivanja i čine ga vodonepropustivim, ali ne eliminišu zvuke. Čine uši suvim i sprečavaju pritisak u ušima. Napravljeni su od izdržljivog i fleksibilnog silikonskog materijala koji zadržava svoj oblik. Uni-Fit čepovi su namenjeni za višekratnu upotrebu.

Cena: 1.500,00 din

AKCIJE & NOVOSTI

  • BESPLATNA provera sluha i POPUSTI

    BESPLATNA provera sluha i POPUSTI PUTEM NOVE JESENJE AKCIJE omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima POPUSTA za kupovinu slušnog aparata... Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: