Carista 3

Osećajte se sigurno i opušteno u svim trenucima vašeg života

Verzije aparata

 
 
Bernafon Carista 3 je kompletna familija slušnih aparata, pogodna za korisnike sa oštećenjem sluha od blagog do teškog stepena. Sa Caristom 3, Vi ćete dobiti funkcije visoke tehnologije koje donose stvarne koristi i slušni aparat koji pokazuje izuzetnu sveukupnu vrednost.
 
Nove funkcionalnosti su sada dostupne uključujući Bernafonove najnaprednije funkcije – Adaptivna redukcija buke i Adaptivno poništavanje mikrofonije. Bežično povezivanje je takođe moguće po prvi put u različitim modelima Carista 3 aparata. Bernafonova tehnologija se sada po prvi put nudi u familiji aparata ove klase.
Funkcije poboljšanja razumevanja govora, udobnosti slušanja i individualizacije su koordinisane da zadovolje potrebe svakog korisnika ovih aparata.

Karakteristike

 • Razumevanje govora - Bernafonova jedinstvena ChannelFree obrada signala je ključ čistog i prirodnog zvuka. Sistem analizira dolazeći signal u celosti i primenjuje pojačanje 20.000 puta u sekundi. Pri tako brzoj stopi, ChannelFree može da tretira svaki fonem nezavisno, ostvarujući veću razumljivost govora I odličan kvalitet zvuka u različitim situacijama slušanja.
 • Udobnost u buci - Caristu karakterišu efikasna Adaptivna redukcija buke i Redukcija prolazne buke. Brzina u oba sistema pravi razliku. Buka će odmah biti otkrivena i potisnuta. Vaš klijent će osetiti udobnost slušanja bez narušavanja razumevanja govora.
 • Eliminacija mikrofonije - Adaptivno poništavanje mikrofonije “Plus” kontinuirano meri oscilacije svih dolazećih signala i efikasno potiskuje svu identifikovanu mikrofoniju. Ovaj proaktivni pristup eliminiše uznemiravajuće pištanje pre nego što postane čujno.
 • Binauralna podešavanja - Carista slušni aparati nude binauralnu sinhronizaciju promena jačine zvuka i programa. Podešavanja učinjena na jednom slušnom aparatu biće direktno primenjena na oba aparata, što znači korišćenje slušnog aparata bez muke za Vas.
 • Kompletan asortiman - Četiri zaušna (BTE) i šest kanalnih stilova aparata su u ponudi u različitim bojama radi ispunjenja želja klijenata. Mnoštvo akustičkih opcija Vam pruža veću fleksibilnost pri podešavanju.
 • Trajnost - Ključna komponenta je hidrofobni sloj koji odbija tečnost. Dodatno, svi zaušni aparati imaju IP57 oznaku koja podrazumeva zaštitu od ulaska prašine i vlage.
 • Bežična povezanost sa izvorima zvuka, kao što su muzički plejeri i mobilni telefoni, čini slušni aparat Carista važnim partnerom u slušanju. Praktični dodaci su dostupni da poboljšaju slušanje televizije i telefonski razgovor.

Uputstvo za upotrebu zaušnog aparata možete preuzeti OVDE.

Uputstvo za upotrebu nevidljivog aparata u uvu možete preuzeti OVDE.

Uputstvo za upotrebu aparata sa zvučnikom u uvu možete preuzeti OVDE.

Dodaci:

SoundGate - dodatak koji obezbeđuje bežičnu povezanost Vaših slušnih aparata sa različitim audio izvorima, omogućavajući Vašim aparatima da rade kao bežične slušalice. Sound-Gate koristi Bluetooth da se poveže sa elektronskim medijima i kompatibilan je sa većinom zvučnih izvora koji imaju Bluetooth.

Uputstvo za upotrebu dodatka SoundGate možete preuzeti OVDE

TV adapter - je namenjen da se koristi zajedno sa SoundGate uređajima i bežičnim slušnim aparatima. Uputstvo za upotrebu i detaljnije informacije možete preuzeti OVDE:

Brošura o proizvodu

 

AKCIJE & NOVOSTI

 • BESPLATNA provera sluha i POPUSTI

  BESPLATNA provera sluha i POPUSTI PUTEM NOVE JESENJE AKCIJE omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima POPUSTA za kupovinu slušnog aparata... Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: