Moxi Now Pro

NAJMANJI NA SVETU!!!


Izgled aparata

 
 
MOXI NOW Pro se razlikuje po svemu, čućete bolje - na najbolji način. Automatski se prilagođava različitim okruženjima. Uživajte u bogatim, punim zvukovima muzike. Intimnim razgovorima sa porodicom i prijateljima. Prirodni, prijatni zvukovi svakodnevnog života, bez bilo kakve gnjavaže. Veličina SAMO 2 cm!
 
Treba znati da Vam PRO aparati mogu pružiti sve, ali VAŽNO je znati da svaki oblik slušnog aparata prilagođavamo na prvom mestu Vašim SLUŠNIM potrebama, a posle i željama za izgled.

Uzevši u obzir tehničke karakteristike aparata koji će rešiti problem Vašeg slušnog oštećenja, zajedno sa Vama biramo i izgled aparata koji najviše odgovara krajnjem cilju, a to je da se upravo Vi osećate sigurno i opušteno kada Vam je sluh najpotrebniji.

Napredna tehnološka rešenja ovog aparata omogućavaju visoki kvalitet zvuka koji sama priroda zahteva, jasnoću govora, prirodno slušanje, prilagodljivo svakoj osobi.

Dodaci:

Bežični dodaci vam omogućavaju direktno povezivanje sa vašim mobilnim telefonom, više detalja možete pročitati u uputstvu za upotrebu, OVDE

Takođe imamo u ponudi i dodatak za bežično povezivanje sa vašim televizorom, više detalja možete pročitati OVDE.

Daljinski upravljač takođe dobijate uz bežični komplet, više detalja o njemu pročitajte OVDE.

Brošura o proizvodu & Uputstvo za upotrebu

 

"MOXI NOW Pro" obavlja sav posao, sve što vi trebate jeste da slušate!

AKCIJE & NOVOSTI

  • BESPLATNA provera sluha i POPUSTI

    BESPLATNA provera sluha i POPUSTI PUTEM NOVE JESENJE AKCIJE omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima POPUSTA za kupovinu slušnog aparata... Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: