Nevara 1

Osećajte se sigurno i opušteno u svim trenucima vašeg života

 

Verzije aparata

 
 
Bernafon NEVARA je kompletna familija slušnih aparata, pogodna za korisnike sa oštećenjem sluha od blagog do teškog stepena. Sa Nevarom, Vi ćete dobiti funkcije visoke tehnologije koje donose stvarne koristi i slušni aparat koji pokazuje izuzetnu sveukupnu vrednost.
 
Nove funkcionalnosti su sada dostupne uključujući Bernafonove najnaprednije funkcije – Adaptivna redukcija buke i Adaptivno poništavanje mikrofonije. Bežično povezivanje je takođe moguće po prvi put u različitim modelima Nevara aparata. Bernafonova tehnologija se sada po prvi put nudi u familiji aparata ove klase.
Funkcije poboljšanja razumevanja govora, udobnosti slušanja i individualizacije su koordinisane da zadovolje potrebe svakog korisnika ovih aparata.

Uputstvo za upotrebu zaušnog aparata možete preuzeti OVDE.

Uputstvo za upotrebu nevidljivog aparata u uvu možete preuzeti OVDE.

Uputstvo za upotrebu aparata sa zvučnikom u uvu možete preuzeti OVDE.

Dodaci:

SoundGate - dodatak koji obezbeđuje bežičnu povezanost Vaših slušnih aparata sa različitim audio izvorima, omogućavajući Vašim aparatima da rade kao bežične slušalice. Sound-Gate koristi Bluetooth da se poveže sa elektronskim medijima i kompatibilan je sa većinom zvučnih izvora koji imaju Bluetooth.

Uputstvo za upotrebu dodatka SoundGate možete preuzeti OVDE

TV adapter - je namenjen da se koristi zajedno sa SoundGate uređajima i bežičnim slušnim aparatima. Uputstvo za upotrebu i detaljnije informacije možete preuzeti OVDE:

Brošura o proizvodu

 

AKCIJE & NOVOSTI

  • BESPLATNA provera sluha i POPUSTI

    BESPLATNA provera sluha i POPUSTI PUTEM NOVE JESENJE AKCIJE omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima POPUSTA za kupovinu slušnog aparata... Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: