SET za čišćenje slušnog aparata

Poštovani korisnici slušnih aparata, svakodnevna upotreba ovog jedinstvenog tehničkog pomagala podrazumeva i brigu o održavanju higijene i čistoće Vašeg slušnog aparata. Ovde možete pročitati šta sadrži SET za čišćenje, koji možete nabaviti u AUDIO BM poslovnicama.

Najvažnije je znati da slušni aparat, kao i svaki elektronski tehnički uređaj, treba držati na suvom mestu, i izbegavati bilo kakav kontakt sa vlagom. Ukoliko dođe do kontakta sa znojem, vodom ili nekom tekućinom, moguće je slušni aparat očstiti i isušiti. Za to postoje proizvodi i procedura koja se mora ispoštovati. Dole u nastavku možete videti šta to sadrže Audio BM-ova dva različita kompleta za čišćenje:

1. SET za čišćenje (BTE) zaušnih slušnih aparata sadrži: pumpicu, OtoVita tablete za čišćenje individualnih oliva, OtoVita tablete za sušenje slušnog aparata i torbicu za čuvanje svih navedenih proizvoda. 

2. SET za čišćenje (CIC) slušnih aparata u kanalu uva sadrži: OtoVita tabletu za sušenje, pakovanje filtera NoWax, OtoVita sprej za čišćenje, krpicu za brisanje i torbicu za čuvanje svih navedenih proizvoda.

Navedene proizvode možete videti preciznije opisane ovde:

Možete preuzeti UPUTSTVO za UPOTREBU proizvoda za čišćenje OVDE.

Možete preuzeti i UPUTSTVO za ODRŽAVANJE HIGIJENE UVA i slušnih pomagala OVDE.

Ovde možete pogledati kako izgleda čišćenje slušnog aparata:

AKCIJE & NOVOSTI

  • BESPLATNA provera sluha i POPUSTI

    BESPLATNA provera sluha i POPUSTI PUTEM NOVE JESENJE AKCIJE omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima POPUSTA za kupovinu slušnog aparata... Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: