ORL ordinacija VRANJE

U Vranju je osnovana ORL ordinacija iz potrebe da se pacijentima posveti kvalitetno vreme, pažnja i znanje za rešavanje svih problema iz oblasti otorinolaringologije, audiologije i otoneurologije. Empatski odnos prema pacijentu, ordinacija sa najsavremenijom opremom i sa lekarima sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom podiže nivo zdravstvene usluge i kreira dobar medicinski ambijent usmeren na komfor, sigurnost i trajnost u lečenju.

ORL ordinacija OTO MEDIC, osnovana je 2016. godine. Naš stručni tim čine: dr Marija Stefanović, specijalista ORL, dr Nataša Stoiljković, specijalista ORL i dr Mladen Kostić, specijalista ORL, kao i Vesna M. koja obavlja posao medicinske sestre. Dugogodišnje doktorsko iskustvo pred uslov je uspešnog lečenja svih pacijenata ORL ordinacije OTO Medica, koja se ujedno uspešno bavi i problemima iz domena oštećenja sluha i preporuke odabira kvalitetnih slušnih aparata za svoje pacijente. U ovoj ordinaciji možete obaviti detaljan audilološki pregled sluha putem najnovijih ORL dijagnostičkih instrumenata.

Ukoliko želite posetiti web-prezentaciju OTOMEDIC ORL ordinacije - molimo Vas da kliknete OVDE

Ordinacija je opremljena po najvišim standardima. Svaku vrstu konsultativnih pregleda možete obaviti radnim danima u radno vreme od 12-20h i subotom od 8 do 14h.

Pregledi se zakazuju putem telefona: 017 419 600 i 017 423 324

Kompletan CENOVNIK USLUGA možete videti i preuzeti OVDE

AKCIJE & NOVOSTI

  • NOVA Audio BM poslovnica u Zemunu

    AUDIO BM kompanija je otvorila svoju novu poslovnicu u Zemunu, na adresi BEŽANIJSKA 47, u neposrednoj blizini Kliničkog Centra Zemun.  Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: