IPF kongres kompanije Unitron

IPF kongres kompanije Unitron održan je ove godine u Varšavi. Na njemu su se okupili svi Unitron distributeri iz celog sveta, došli su ljudi iz 29 zemalja i bilo je ukupno oko 100 učesnika ovog značajnog skupa o kohlearnim implantima, audiologiji i novim dostignućima vezanim za tehnologiju slušnih pomagala. 

Predstavljena je Unitron-ova nova platforma koja se zove “Discover“, sa novim čipom i novom tehnologijom. Platformu čine dva modela slušnih aparata i oba su CRT (sa zvučnikom u uvetu) : “Moxi Fit“ i “Moxi Jump“ (punjiva baterija). 

O novim slušnim aparatima su pričali Douglas Baldwin i Michael Waloszek. Predavanja su imali i Riko Vanoti (CEO Unitron), Arnd Kaldowski (CEO Sonova), Jaroslaw Widomski (direktor prodaje “Geers“ Poland). 

Organizovana je i igra navigacije ulicama Varšave (članovi delegacije AUDIO BM-a su bili u ekipi koja je osvojila prvu nagradu u snalaženju putem navigacije), sledećeg dana je organizovana poseta Slušnoj Klinici “Kaitano“, gde su predavanja održali Henryk Skarzynski i Piotr Skarzynski. Najvećim delom su predavanja bila o samoj klinici, kohlearnoj implantaciji i rehabilitaciji osoba sa kohlearnim implantom.

 

AKCIJE & NOVOSTI

  • BESPLATNA provera sluha i POPUSTI

    BESPLATNA provera sluha i POPUSTI PUTEM NOVE JESENJE AKCIJE omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima POPUSTA za kupovinu slušnog aparata... Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: