Novi nucleus sistem

Nucleus CI24RE serija kohlearnih implanata sadrži digitalni čip najnovije generacije koji je sposoban da podrži buduće napretke u tehnologiji obrade zvuka.
Silikonski omotač omogućava savijanje implanta, kao i ugodno i sigurno postavljanje prema različitim oblicima i veličinama glave.
 
Nucleus implanti su projektovani za preciznu isporuku zvuka do Vašeg slušnog nerva putem 22 nezavisna stimulaciona kontakta od platine. Elektroda je deo implanta koji se smešta unutar ljudske kohlee. Njeno projektovanje je od suštinskog značaja za uspešne slušne rezultate, a Cochlear ima iskustvo duže od 30 godina u razvijanju elektroda. Nucleus® CI24RE kohlearni implant ima dve vrste elektroda: Contour Advance™ - savijena elektroda za lakše i bolje pozicioniranje u kohlei i Straight - ravna elektroda.

VIŠE INFORMACIJA:

Novi Nucleus sistem kohlearnih implanata sastoji se od:

YOU TUBE SNIMAK

 

AKCIJE & NOVOSTI

  • IPF kongres kompanije Unitron

    IPF kongres kompanije Unitron IPF kongres kompanije Unitron održan je ove godine u Varšavi. Na njemu su se okupili svi Unitron distributeri iz celog sveta, došli su ljudi iz 29 zemalja i bilo je ukupno oko 100 učesnika ovog značajnog skupa o kohlearnim implantima, audiologiji i novim dostignućima vezanim za tehnologiju slušnih pomagala.  Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: