Dostava

Proizvode Audio BM-a iz programa “ON-LINE prodavnice“ je moguće kupiti putem dostave na teritoriji Srbije. Dostava se obavlja putem Post Express-a. Cena dostave nije uključena u cenu proizvoda, tj. ona pada na teret Kupca. Audio BM se obavezuje da će naručeni proizvod isporučiti najdalje u roku od 30 dana od dana sklapanja ugovora. Dostava se obavlja prema uslovima korišćenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predavanja proizvoda dostavnoj službi. Ako se proizvod koji je upućen Kupcu vrati kompaniji Audio BM jer dostavna služba nije uspela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obavešten e-poštom ili telefonom, te će mu biti ponuđene sledeće mogućnosti: 

  • da se kupljeni odnosno naručeni proizvod, na zahtev Kupca e-poštom, ponovo (ovog puta na teret kupca) dostavi na adresu Kupca ili
  • da se kupljeni odnosno naručeni proizvod preuzme na adresi Audio BM-a, uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja. 
Kada Audio BM putem dostavne službe isporuči proizvod Kupcu, Kupac je dužan preuzeti proizvod i potpisati dostavnu dokumentaciju, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.
 
Dostavu poručenih artikala obavljamo u saradnji sa kurirskom sluzbom POST EXPRESS i to samo na teritoriji Srbije bez AP Kosova. Nakon primanja Vaše porudžbine i kontrole ispravnosti artikala, poručene artikle preuzima kurir Post Express-a i dostavlja Vam ih u roku od 2 radna dana. Ukoliko zbog nekog razloga nismo u mogućnosti da izvršimo isporuku poručene robe, obavestićemo Vas putem e-maila i/ili telefonski. Plaćanje je pouzeću proizvoda kuriru dostavne službe.
 
Cena dostave za pošiljke težine do 5 kg:
 
300,00 + PDV dinara za porudžbine jednog ili više artikala.
 

AKCIJE & NOVOSTI

  • BESPLATNA provera sluha i POPUSTI

    BESPLATNA provera sluha i POPUSTI PUTEM NOVE JESENJE AKCIJE omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima POPUSTA za kupovinu slušnog aparata... Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: