Endoskopski sistemi

XION je jedna od malobrojnih kompanija koje nude kompletne endoskopske sisteme za primenu u oblasti artroskopije, ENT-a, laparoskopije i ginekologije.Inovativni instrumenti i uređaji sa savršenom funkcionalnošću neophodni su za savremenu dijagnostiku i terapijske postupke. XION dosledno ispunjava ove visoke zahteve i garantuje najviši kvalitet više od 25 godina. Asortiman proizvoda obuhvataju krute i fleksibilne endoskope, sisteme za navigaciju i kamere, izvore svetla, pumpe za usisavanje i navodnjavanje, insuflatore i drugu opremu.

Osnovne karakteristike dijagnostičke opreme:

 

EndoSTROB nudi fotografije i video podatke u standardnom i kvalitetnom prikazu. Visok kvalitet slika i funkcija slike u slici dovode do boljih rezultata ispitivanja. Zajedno sa audio tehnologijom i DiVAS softverom, moguća je dijagnostika  gutanja, endoskopije i stroboskopije.

Pročitajte detaljnije o sastavnim delovima ove jedinstvene ORL opreme:   

EndoSTROB EL kombinuje funkcionalnost stroboskopije kontrolne jedinica kamere, EGG uređaj i snažno LED svetlo, sve u jednom kompaktnoj, izuzetno tihoj, univerzalno odgovarajućoj jedinici. Delovi koji su u primeni jesu glave kamera, video laringoskopi i CCD video nazofaringoskopi.

 

 

 

Fleksibilni video-nazofaringoskop EV-NE pruža slike visoke rezolucije impresivnog kvaliteta. Zahvaljujući ergonomski podignutoj ručici, senzor slike koristi globalnu tehnologiju zatvarača i integrisani mikrofon. Sistem nije samo idealan za rutinsku upotrebu, već je posebno namenjen za dijagnostiku laringostroboskopije i gutanja.

 

Video laringoskop - Tanak dizajn laringoskopa poboljšao je prihvatljivost pacijenata za njegovu upotrebu u ispitivanjima i tako je značajno doprineo boljim rezultatima ispitivanja. Sve kontrole su lako pristupačne. Integrisani mikrofon osigurava fiksni položaj mikrofona tako da se mogu uporediti dobijena merenja.

 

Glava kamere sa 22 mm objektivom i ugrađenim mikrofonom zadovoljava svojom kompaktnošću, dizajnom i malom težinom.

 

 

 

 

DiVAS Software - XION DiVAS softver optimalno podržava rad u bolnici. Sve video, slike, audio i video podaci o merenju se automatski snimaju, uređuju i čuvaju. Operacija je veoma jednostavna za upotrebu.

Brošura proizvoda

Za dodatne informacije kontakt osobe:

Dražen Blanuša                               Predrag Pisarić

+381(0) 63 528 350                          +381(0) 63 14 14 026

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.                     Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

AKCIJE & NOVOSTI

  • BESPLATNA provera sluha i POPUSTI

    BESPLATNA provera sluha i POPUSTI PUTEM NOVE JESENJE AKCIJE omogućili smo svakom našem budućem korisniku slušnog aparata da uživa u prednostima POPUSTA za kupovinu slušnog aparata... Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: