Mi brinemo o Vašem zdravlju i donosimo radost u Vaš život!

Prezentacija u Švedskoj ambasadi

U saradnji sa kompanijom T-Meeting i Ambasadom Švedske, u prostorijama ambasade organizovana je prezentacija najnovijih tehnologija koje pomažu osobama sa raznim oblicima invaliditeta. Prezentovan je T-Meeting softver i sistem koji pomaže gluvim licima, nagluvim licima, slepim osobama, osobama koje imaju problema sa govorom.

Uz pomoć ovog softvera, sve ove grupe osoba sa invaliditetom mogu nezavisno da funkcionišu bez potrebe da pored sebe konstantno imaju nekoga ko mora da im pomaže. Jedan od govornika i prezentera je bio i Izvršni direktor kompanije Audio BM (Predrag Pejović) koji je objasnio kakva je situacija trenutno u Srbiji, kako funkcionišu osobe sa ovim oblicima invalidnosti i dokle se stiglo sa uvodjenjem novih tehnologija za ove grupe ljudi. 

Koncept T-meeting sistema je specijalizovan softver (aplikacija) koja u sebi ima razvijene funkcije koje olakšavaju funkcionisanje osoba sa invaliditetom. Značajan deo ovog projekta je i postojanje CAll-Centra u kome bi bili zaposleni oni koji su tumači znakovnog jezika i tumači okruzenja, Call-Centar bi preko instalirane aplikacije pomagao svim ovim grupama osoba sa invaliditetom. Pretpostavlja se da u Srbiji 15% stanovništva pati od nekog oblika invalidnosti koje su navedene.

Ovaj način funkcionisanja sa osobama koje imaju neku od navedenih invalidnosti, primenjuje se u skandinavskim zemljama zadnjih 10 godina. Rezultati su fantastični. Nezaposlenost ovih osoba se prepolovila, dobili su pristup javnim ustanovama, integrisali su se u društvo i počeli su da doprinose društvu.

Kompanija Audio BM se od 1992 godine bavi problematikom oštećenja sluha, a poseban akcenat daje na uvodjenju novih tehnologija za pomoć osobama sa oštećenim sluhom. 

Audio BM je konstantno prisutan na svim evropskim i svetskim kongresima, edukuje svoje zaposlene i gleda da uvek bude u korak sa svetskim trendovima.

Još jednom želimo da se zahvalimo domaćinima ovog skupa, ambasadi Švedske i ambasadoru g-dinu Jan Lundin-u, kao i predstavnicima nacionalnih saveza gluvih i slepih, predstavnicima ministarstva Rada i Telekomunikacija, predstavnicima društveno odgovorne kompanije Telenor i Nordijskoj Alijansi.

Slušni aparati


Svakoga dana smo okruženi raznim zvucima, i ukoliko imamo problema sa sluhom to se značajno odražava na naš celokupan kvalitet života. Rešite sve prepreke koje stoje između vas i odličnog funkcionisanja čula sluha.
 
 

Doktor u kući


Da li ste željni da znate kakva Vam je situacija sa zdravljem? Da li Vam je potrebna redovna kontrola krvnog pritiska, temperature, da li Vam je potreban inhalator za sprečavanje alergija koje nas sve više muče? Mi sve to imamo, pouzdano, povoljno, provereno...
 
 

Dijagnostička oprema


Sigurnost i pouzdanost dijagnostičke opreme u medicini je na vrhu prioriteta svake ustanove i pojedinca koji se time bave Proverite šta naša kompanija nudi u svom portfoliu proizvoda koje distribuiramo u Srbiji..
 
 

Tinitus centar


Rešite se neprijatnog zujanja u ušima... Prepustite se uživanju u svakodnevnim lepotama života, zaboravite na neprijatna iskustva, prepustite se rukama najboljih stručnjaka za otorinolaringologiju u Srbiji. Posetite naš TINITUS CENTAR u Beogradu!
 
 

Saveti


Da li su Vam neophodni skoro svakodnevno, saveti iz oblasti medicine, zdravog života, ispravne prehrane, nege Vašeg organizma? Nikome nije previše znanja o prednostima i potrebama koje nam zdrav život nudi i traži. Mi smo tu da Vam pomognemo i u tome...
 
 
 
 

AKCIJE & NOVOSTI

  • IPF kongres kompanije Unitron

    IPF kongres kompanije Unitron IPF kongres kompanije Unitron održan je ove godine u Varšavi. Na njemu su se okupili svi Unitron distributeri iz celog sveta, došli su ljudi iz 29 zemalja i bilo je ukupno oko 100 učesnika ovog značajnog skupa o kohlearnim implantima, audiologiji i novim dostignućima vezanim za tehnologiju slušnih pomagala.  Read More
  • 1
  • 2
  • 3

Partneri Audio BM-a

Copyright © 2014 - Audio BM - Vuka Karadzica 1, 21000 Novi Sad, Serbia  |  +381 (21) 571 606  I  office@audiobm.rs

Uslovi kupovine - Polisa privatnosti - Dostava - Pravilnik o zaštiti potrošača - Izrada sajta: